Az európai felsőoktatási intézmények és állami, valamint magánszervezetek közötti együttműködésről felmérést készít az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság az európai felsőoktatási intézmények és állami, valamint magánszervezetek közötti együttműködésről szóló felmérést készít, melynek célja célja a felsőoktatási intézmények és a külső szervezetek közötti jövőbeli partnerségek fejlesztése. A felmérés a legátfogóbb lesz a maga nemében, amelyet valaha Európában végeztek, amelyben az összes európai egyetem és több mint 1000 vállalkozás vesz részt.

Kérjük segítse a kérdőív kitöltésével a felmérést ahhoz, hogy jobban megértsük ezt az együttműködést, a potenciális akadályokat és a legfontosabb sikertényezőket!

A kutatóknak/oktatóknak (professzoroknak) és technológia átadásáért felelős alkalmazottaknak küldendő e-mail

Függetlenül attól, hogy van-e tapasztalata a külső érintettekkel való együttműködésben vagy sem,számítunk az Ön hozzájárulására, mivel részvétele elengedhetetlen a felmérés értékének növeléséhez.

A felmérés körülbelül 15 percet vesz igénybe, és minden válasz névtelen marad. Kérjük, hogy a kérdőívet 2016/11/11 előtt töltse ki.

A részvételhez: töltse ki a kérdőívet az Ön által választott európai nyelven: 
https://asp2.inquery.net/s.app?B=70P2BRxr&T-OPQ743=7612

Kérje ki külső együttműködő partnerei véleményét is - Mivel a tanulmány kétoldalú, szeretnénk megkérni arra, hogy hívja meg a külső együttműködő partnereit is a részvételre azzal, hogy elküldi nekik a következő hivatkozást: www.survey.ub-cooperation.eu

A felmérés befejezését követően választhat, hogy szeretne-e egy együttműködési készség elemzést* kapni saját maga / a szervezete számára, amely segít Önnek az üzleti szférával való jövőbeni együttműködésben.